Jag ska måla hela världen…

…alldeles vit om jag fick bestämma 😉 Näää, då skulle det inte vara lika ljuvligt med det via som finns ju!!
Idag har jag iaf gjort en liten målningsinsats i källaren. Målat ett fönster och några gavlar till lagerhyllor som vi ska ha i källaren. Dock har jag fått ge med mig om att hyllplanen får vara som de är… Min sambo tycker inte det blir så praktiskt med vita hyllplan då vi ska ha lådor med diverse verktyg i på dem. Han menar att de kommer bli alldeles avskavda om man drar plastlådorna på dem. *Suck* Så jag fick ge med mig för ett mer praktiskt beslut. (Ja, ja jag vet att han har rätt, men ändå liksom… 😉 I vårt pysselrum kommer hyllorna att vara vita iaf för där har vi inte så tunga saker.

Nog svammlat om ett par hyllplan 😉

Arbetet med skorstenen fortskrider och det är två duktiga grabbar som fixar till den åt oss.

Ikväll har vi ätit kotletter med vitlöksrostad potatis och palsternacka och en dipsås med allehanda kryddor i. Receptet hittade jag i ICA:s tidning “Billiga Veckan” som ligger i butiken. Riktigt gott och T.O.M TYRA åt med god aptit. Hon är just nu i en “tvärt-emot-precis.allting.ni.säger-och-vill-att-jag-ska-göra” . Men när hon sover är hon den sötaste som finns i hela världen!! Ja annars med så klart, men önskar bara att inte precis allt vore tvärt emot just nu.. Men som allt annat är det en fas att ta sig igenom.

Nu får det vara slutpladdrat på mig för idag, för nu har sambon landat i soffan och då gäller det att passa på och MYSA lite 😉

Kram kram,
Anna