Glasklart!!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, min sambo är så sjuuuuuuukt duktig! Han kan ta mig tusan nästan allting. Fast de förstås inte piffa så himla bra då 😉
Igår skurade jag duschen som en tok, så nu ikväll har Marcus satt upp de nya duschväggarna. Ser väl vem som helst att det blev alldeles glasklart!!!

Så gissa vem som just tog premiärduschen?? Jo, han som slitit med att få dit dem så klart!
Nu återstår att få dit underskåp och handfat. Sen behövs något skåp av något slag, men kunde just konstatera att det här var för stort, TYPISKT!
Tips emottages gärna 🙂

Vad har jag hittat på idag då? Jo, jag har tillagat en kräftpasta som blev riktigt lyckad. Sen har jag städat hela huset så nu känns det fräscht igen. Men kan ju konstatera att våra golv är ingen rolig historia. Men, men det kommer så småningom det med. En sak i taget:-)
Vi har dessutom träffat arkitekten idag. Ja, j-klar i havet så bra det blev!!!! Ska försöka ta kort på ritningarna imorgon i dagsljus för det blev verkligen KANON!!! Glasveranda mot norr och utbygge mot söder i form av större entré/kapprum och på övervåningen stort badrum med badkar och dusch.

Mer om det imorgon för nu är det natti natti!
Kram,
Anna

One thought on “Glasklart!!

  1. Neta

    Jaaa,han har ju en del att brås på;-)
    Tänk så underbart att slippa stänka ner hela badrummet,och…….såååå snyggt!!

    Gónattkramar från
    svärmor

Comments are closed.