“Det sprider sig en väldoft..”

Yankee Candle kan verkligen det där med ljus alltså. Har tänt ett ljus “Clean Towels” i badrummet och väldoften sprider sig i hela huset, mmmmm. Här luktar nu gott och fräscht precis som rena handdukar, LOVELY!!

Idag pimpar jag lite här och lite där. Tvättstugan har jag inte tagit itu med än, som synes… Japp, den står nu där nere och fullkomligen SKRIKER på min hjälp!! Jag lovar att jag ska ta hand om dig lilla tvättstuga 🙂

Idag har svärfar varit här och hjälpt till. Och precis som han skulle åka hem åkte han nu på att kasa ner en byrå från övervåningen ner i källaren, oj oj vad jag kör med dem, karlarna 😉 medans jag sitter och bloggar, ja hur låter inte det.

Så upp med lilla rumpan ur soffan och ner i källaren med dig kvinna!!

Vad har ni för planer till lördagskvällen då? Vi är bjudna till svärmor på middag, kanske tar vi ett glas vin oxå 😉

Kram på ER!
/Anna

4 thoughts on ““Det sprider sig en väldoft..”

 1. Hej Anna!

  Börjar med att säga: lampan var jättesöt! Passar nog bra i ert kök över matbordet:)
  Tack för tipsen angående vårt duschrum, vi har inte piffat till duschrum, badrum eller tvättstugan än:( Får ta ett rum i taget sedan:)
  Har dock äntligen hittat en helt ljuvlig badrumsmatta som jag ska slå till på, visar på bloggen sen:)
  Ha en riktigt härlig helg!
  Kram Sofi

  • Hej Sofi!!
   Så härligt med en trogen läsare och fina kommentarer:-)
   Min sambo och hans far skulle sätta upp vårt nya skåp och handfat idag, men attans att det var fel “koppling”!! Så imorgon blir det ett bauhausbesök så att det kan komma upp sen. Jag har köpt en jätteskön badrumsmatta på IKEA, (vit, og course;-)) , ska bli spännande att se vad du har hittat!!
   Må så gott!
   Kram Anna

 2. ulrika

  Åh vad ni har fått det fint! VI håller också på att flytta och jag har fått jätte mycket inspiration av dig, TACK!!
  Hoppas alla proverna visade sig vara bra!
  Vart har du hittat dom vackra vinglasen som är på bilden?
  Ulrika

  • Heeeej! Vad kul att du kikar in på den här bloggen 🙂 Alla blodprover ser jättefina ut, men på BMP får jag ju vänta ett tag… Jag har varit galet trött denna veckan, och är det rent genterellt just nu känner jag. Hur mår du? Och hur går det för dig??? Är du mamma ledig än? Jag jobbar 50% och det räcker än så länge, värst just nu är nog tröttheten.. Men man måste lära sig inse vad som är viktigt här och nu, ibland är det vila och då är det bara att gilla läget:-) I övrigt mår jag bra!
   Visst är de underbara de glasen, det är Ittallas Champagne/Dessertglas i serien Essence, jag har köpt dem på Cervera, de hade 30% rabatt på alla glas den här veckan 🙂 Rabatt – I Like!! Vi har även celterglas, vitvin- och rödvinsglas i den serien.
   Sköt om dig och sååå himla roligt att höra från dig!
   Kram Anna

Comments are closed.