Ambitionen hög, men tiden knapp…

Ambitionen är det absolut inget fel på, men att få tiden att räcka till till det man vill göra är det större problem med.
Tiden räcker mest till till det man MÅSTE göra just nu, så det man VILL göra får styrka på foten. Har en massa idéer om saker jag vill göra, pyssel och annat fix här hemma som jag önskar jag hade mer tid till. Jag MÅSTE bara få testa att göra en ängel á la Tildadesign till jul, bara för att det verkar så himla KUL!!

Ikväll läste jag på bloggen Sofis Husdrömmar om en jättefin dörrkrans som hon gjort, man blir ju såååå inspirerad! Kika in och se hennes fina mosskrans här.

Idag har vi varit på namngivningskalas, det första jag någonsin varit på för övrigt, mycket trevligt och huvudpersonen för dagen är ju sötare än den sötaste lilla pralin. STOLT är ordet när man får den lilla sessan i sin famn!!

Efter kalaset blev det en snabbrunda på IKEA för min del, och Bauhaus för sambon. Vi kände oss båda alldeles för uppklädda för dessa besök, men vaddå 😉 Ärendet på Bauhaus bestod i att fixa en ny koppling till handfatet, då den nuvarande tyvärr inte passade… *Stånk o stön* men jag är ju bara glad att det går att fixa, men ibland går ju inte allt som smort precis hela tiden…
Själv fixade jag ett hyllplan till duschrummet samt en bit tyg till hissgardin till tvättstugan. Så som ni förstår är ambitionsnivån hög, men tiden inte lika generös med en.
Men den här veckan ska lillskruttan till mormor och morfar med sina kusiner, så vi kan jobba på medans hon har det bra där. Alla nöjda och glada med andra ord!!

Så för att ladda för bilfärden imorgon är det nu dax att krypa under täcket och få sin skönhetssömn;-)

Natti, natti!
Kram Anna

 

4 thoughts on “Ambitionen hög, men tiden knapp…

 1. Hej Anna!

  Kul att du gillade min krans!:)
  Känner igen det där, allt man vill göra och tiden som inte räcker till. Ibland kan man behöva stanna upp och se vad man redan gjort och njuta av det, något som jag själv behöver bli bättre på:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Sofi!

  • Min ambition är att åka till Blomserlandet imorgon och införskaffa mig en halmkrans och fixa en sådan till helgen .-) Så att vår mindre fina ytterdörr ser lite trevligare ut. Det ska dit en ny sen när vi kommit så långt!
   Jo, du har så rätt så. Man borde verkligen tänka så lite oftare!
   Kram Anna

 2. Jag tyckte alltid du är lika fin! Och likaså när jag sprang på dig igår. Och nu när jag läser ditt inlägg blir jag väldigt full i skratt, när jag tänker på din sambo bland de andra renoveringsklädda männen på Bauhaus 😀

  • Tack söta du!! Hoppas ni hittade något kul på IKEA. Snart kommer bild på hyllan jag köpte där;-) Kram

Comments are closed.