Allt för ROSA!!!

Som jag sökt med ljus och lykta efter denna underbart ROSA mopp!! Tack för alla tips jag fått 🙂
Vet ni var jag hittade den då? Jo, på CityGross! Denna veckan har de Ultramaxsetet för 299 svenska kronor!!!
Skynda och fynda om ni är sugna på denna finfina rosa mopp:-)

I morse när jag åkte till jobbet kom murarkillarna och gjorde klart jobbet med skorstenen, så se bara vilken syn som mötte mig när jag kom hem!! Mot en vackert klarblå himmel sitter vår NYA FINA skorsten på plats. Det är så roliogt att anlita hantverkare som verkligen har stolthet i sitt yrke och gör det med sån otrolig precision. Imponerande!! Vi är MYCKET nöjda!

Snart kommer en kompis med sin lilla dotter, 1 månad, och en lite större dotter, 6 år =) Ska bli såååå trevligt!
Ha en underbar dag!

Kram Anna

 

 

2 thoughts on “Allt för ROSA!!!

 1. Hej! Har en liknande från Skona, men då måste man ta bort själva “moppen” som sitter med kardborr och skölja under kranen, vrida ur och sätta på igen… Typ jobbigt 😉 Fungerar det med den där hinken och urvridningsgrejen..? Ska nog köpa en sådan i stället i så fall och så får den andra flytta ner i källaren!

  Hoppas allt är bra! Kraaaam

  • Erika, den är TOPPEN!!! Man trycker på en knapp på moppen så den delar sig, dopar moppen i vattnet och trycker ur vattnet genom att pressa ner den i “urvridningsmojjängen” på hinken:-)
   Har en sedan innan, men den har som sagt använts nere i källaren och är lite, med betoning på lite ;-), skabbig. Men sen tyckte jag det var bra att ha en där nere så man slipper släpa saker upp och ned 🙂 Passa på att åka till CityGross innan de tar slut nu bara 😉
   Mailar lite til dig med!!
   Kram kram

Comments are closed.