Vitt, vitt, vitt!!!!

 

Jag säger bara, vad vore livet utan vit färg????? Ganska grått och trist antagligen, och vårt kök väldigt prickigt. Men nu är det istället vitt och fräscht.
För idag har vi nämnligen målat om i köket 🙂 Vi ska visserligen sätta igång och riva ut allt i köket redan till årsskiftet, men det är ju fyra månader dit
och man ska ju trivas då med, eller hur 😉

Så vit färg kommer det att konsumeras en del den närmast veckan då alla väggar ska bli vita och fina överallt.
Allt tack vara min fine sambo som när han såg paniken lysa i mina ögon direkt kom till undsättning och sa att vi målar om rubbet!
Sagt och gjort, handla färg och börja måla. Så imorgon tar vi nästa rum. Det rummet som är tapetserat med tidningr från 1942… Se bilden 😉
Vi har även fått hjälp av svärmor och hennes sambo idag, GULD värt!!
Tack fina NI!

KUL också att så många var så intresserade av vårt projekt och ville komma och titta hur vi har det idag. Vännerna Annelie och Robert kom vid lunch,
efter det målade vi. Sen kom vår närmsta granne in med en blomma (den söta rosa på bilden) och hälsade oss välkomna till Ekenäs.
Sen kom Ina och Dorte med vin och tyckte att huset var helt bedårande!!!! Japp, vänta ni bara när vi är klara och allt är ljuvligt VITT 😉 Ha ha ha… (Internt skämt;-))
Sen kom även min syster med familj på besök och de hade de ljuvligaste vita cyklamen i en underbar kruka med sig! Och är inte skylten med “Smultronstället” helt ljuvlig så säg??
I LOOOVE IT! Den ska definitivt ha sin plats i vår hall sen 🙂 Gulle syster som även tog Tyra med sig så hon fick leka med sina kusiner och sova över, så kan vi jobba på imorgon med!
Det är Kärlek!!
Även Marcus far och sambo kom på besök. Han var lite skeptisk första gången han var med oss och tittade och undrade vad vi gav oss in på, men sa idag att det här kommer bli riktigt riktigt bra!
“Marcus med sitt sinne för bygge och struktur och Anna med sitt sinne för inredning”, kul! The perfect match kanske? 😉

På måndag kommer min pappa till undsättning med roller och målarpensel och hjälper Marcus måla medans jag jobbar.
Ja, vad vore livet utan alla nära och kära som ställer upp! Vi är så tacksamma!

Men, det har hänt mer idag! Grävaren har varit där och grävt till avloppet som skall kopplas på till det kommunala. Det orangea röret som kommer fram är
avloppsröret och det skall kopplas på inifrån. Sen spolar vi ut i det kommunala avloppet istället för ett enskilt, icke riktigt godkänt avlopp! Det blir bara det!
Elektrikern har även varit och tittat på vad som behövs göras! Elcentralen skall flyttas uppifrån inne ner och på utsidan av huset, för sådana är reglerna idag.

Vårt stora problem nu är att få tag på en hantverkare som med kort varsel kan klinka och kakla badrummet i källaren. Marcus skulle kunna fixa det, men vi har lite kort om tid.
Så tips emottages tacksamt!!

Så gott folk, vad tror ni om vårt projekt???
Idag känns det kanon, för det kommer att bli väldans fint i vårt hus 🙂

/Anna

4 thoughts on “Vitt, vitt, vitt!!!!

  1. Annelie

    Det kommer bli så fint! :). Å ser redan vilken skilnad nu mot det prickiga köket. Det var roligt att se hur det ser ut från början och vilken skilnad det kommer att bli. Kram kram

  2. Patrik

    Ni ser ju verkligen ut att ha fått ett bra utgångsläge. Jag kaklade själv, så har tyvärr inga tips där.

Comments are closed.