Upp och nedvända världen!!!

Idag är iaf jag väääldigt trött, tror detsamma gäller min sambo som snart kommer hem efter att ha slitit i källaren hela dagen och kvällen i källaren med att gjuta igen “dikena”.
Själv hade jag maximal otur idag när Tyra och jag hade handlat på Maxi. Var tvungen att skaffa 2 kartonger till och de blev onödigt dyra kan man säga.
Skulle packa in maten i bilen och vips var vagnen borta!!! Förvirrat såg jag mig omkring och undrade vart den tagit vägen.
Så plötsligt fick jag syn på den – MOT EN ANNAN BIL!!!!!!!!!!!!!!!!! Snacka om maximal otur. Sen var det ett tjurigt par som sa att jag måste sätta en lapp.
Ja, det är väl självklart att jag ska det. Han som äger bilen ringde här sen och var jättetrevlig. Han skulle kolla upp det hela och återkomma när han pratat med sitt
försäkringsbolag. Så just nu känns det mest som att gråten sitter i halsen…
Måste tänka bort det och tänka att TACK O LOV kom ingen till skada.

Nog om detta!
Idag har oljetanken monteras ned och forslats bort. Elektrikern har jobbat till sena kvällen, kanonbra kille verkligen.
Pappa har röjt och målat. Som han har målat och målat denna veckan.
Och Marcus, den bästa killen, har gjutit och gjutit. Han har ju inte hunnnit hem än så idag blir det inga bilder.

Kan knappt förstå att snart ska vi bo i Ekenäs, då ska jag landa och njuta av livet på landet!!

All kärlek till alla nära och kära som ställer upp så på oss! TACK TACK TACK!!

Kram,
Anna

3 thoughts on “Upp och nedvända världen!!!

 1. sylvia allgoth

  Att en kundvagn har fått eget liv och stuckit iväg tills det tog stopp mot en annan bil, kan hända den bästa, det hände Sten en gång. Den bilens ägare var inte så trevlig som den Din vagn körde på.
  Ni måste ta en liten paus då och då, det mår kroppen bra av.
  Kram. Syllan.

 2. Vilken maximal otur, men som du skrev – tur att ingen kom till skada!
  Duktiga ni är som jobbar så mycket med huset! När flyttar ni in?
  Kram Sofi

 3. Syllan, vi lovar att pausa lite då och då. Nu är vi så sugna på att flytta in bara 🙂 Tack för titten i lördags, så trevligt att du kom förbi! Du är alltid välkommen när du har lust att ta dig en tur! Kram Anna

  Sofi: Förhoppningsvis till helgen om allt går som det ska med duschen!!! Tjoho vad skönt det skulle vara att vara på plats. Nu pendlar vi mellan olika platser en del.. Men den som väntar på något gott sägs det ju ;-9 Måste kika in och se hur det går för er! Har lite svårt med uppkoppling nu bara, så jag får blogga på jobbet efter att jag har slutat 🙂 Vad gör man inte. Lycka till med ert! Kram Anna

Comments are closed.