Tvättlycka!!!

Tänk vilken lycka att kunna tvätta!!!

På en och samma dag kan vi nu, tvätta, duscha OCH använda en toalett till!! Det är inte illa 🙂
Nu skall det skuras och snyggas till i duschen, och sen lite ”piffande” förstås för att det ska bli lite mysigare och trevligare där. Vi har även beställt duschskjutdörrar idag!! Men oj vilket klipp vi gjorde eftersom de idag har höjt priset med 1200:-!!!!! Ibland kan man ju faktiskt “fynda” 😉

Idag har Marcus verkligen jobbat på otroligt bra, som alla andra dagar förstås. Själv har jag mest stått för markservice idag. Fixat mat, varit med Tyra på hennes dansträning, fixat mat igen, duschat Tyra, nattat och diskat.. Sånt där som inte syns men som är nödvändigt ändå.
Känns som att det ändå tar form i källaren, man kan liksom tänka sig hur det ska komma att bli. Tänkte inhandla en ”gammaldags” dymo för att märka plastlådor med dess innehåll. Tydligt och pedagogiskt ska det ju vara, eller hur??
Hur har du inrett din tvättstuga?
Jag har en ganska så klar bild i huvudet på hur jag önskar att vår skall se ut, och det kommer att kännas riktigt trivsamt att tvätta, stryka och mangla då 🙂

Men nu är tröttkepsen ganska trött så nu hägrar sängen!!!
/Anna

ps: skrev inlägget igår kväll eftersom vi inte har internet hemma än;-) ds