Semester på mitt vis…

Idag har jag haft semester, från jobbet alltså.
Så jag har fixat och donat här hemma en del. När jag fixar och donar har jag en tendens att skapa ett galet kaos och sedan arbeta fram en ordning ur det.
Vet inte om det finns de dom känner igen sig?? 😉
Idag har jag iaf hållit till i köket och “piffat” och donat mest hela dagen. Men eftersom jag är kvinna måste jag ju utmana min simultankapacitet och multitaska en del. Som att parallellt beta av tvätthögen, organisera städskåp, tömma nån flyttkartong och serva dottern med mellanmål efter skolan. Nu känner jag mig iaf nöjd med köket ett tag, det ska ju som ni vet rivas till årsskiftet för att välkomna ett mer arbetsvänligt och funktionellt kök. Det är sött som det är idag, men att arbeta vid en köksbänk som är 10 cm lägre än dagens standard känns inte alltid så bra i kroppen.

Idag har även klinkerskillen varit här och lagt klinkers i tork- och pannrum!!! NU är det faktiskt mindre än hälften kvar i källaren!!! Det finns en ände på det 🙂 Det blir så hiiiiimla bra och han är så väldans duktig han som gör det.

Imorgon ska Tyra på disco för första gången i sitt liv!!!! Jisses vilken stor tjej man börjar få 🙂 Hon är sååååå förväntansfull!!
Likt mor sin har hon redan spekat runt i garderoben efter en passande outfit för kvällen 😉
Fast det spelar ingen roll, hon kommer alltid vara mamma prinsessa ändå!!!

Imorgon ska jag ta itu med gästrummet och förhoppningsvis vardagsrummet. På kvällen kommer två goa väninnor på middag och tjejsnack;-)

Kram,
Anna