Överlämning!!!!!!

Idag har vi lämnat över lägenheten, tjohoooo så skönt!!! De nya ägarna är jättegulliga och vi hoppas att de kommer att trivas riktigt bra där.
För oss känns det så skönt att slippa tänka på ytterligare ett ställe. Igår var städfirman där och det var rent och snyggt överallt, så ska det se ut när det är städat!!

I huset idag fortsätter organiserandet. Måste flytta om alla kartonger lite så att vi ser vad som är i dem. Men det är lite moment 22 nu eftersom vi måste få färdigt källaren så att vi kommer vidare. I köket har vi bara packat upp det nödvändigaste eftersom vi ska riva köket till årsskiftet. Många tycker det är urrrrcharmigt  *blink* med ett 50-tals kök, men det är INTE min kopp te kan jag säga. I söndags tog svärfar till sågen och sågade av två luckor, hör och häpna!!! Men se det gick inte att öppna två av luckorna för de satt fast!! Och så kan man bara inte ha det, även om det är tillfälligt.

Idag kom killen som ska lägga klinkers i duschen och tvättstugan, eventuellt hela källaren vi får se vad som sker.. Men det känns fantastiskt bra att vi har haft sådant flyt med hantverkare som kan komma. Så förhoppningvis kan vi flytta in PÅ RIKTIGT nästa vecka, känns galet bra!!!

Avloppet är nu inkopplat och vi kan spola i toaletten, det ni 😉 Marcus har gjutit igen allt i källaren. Killen som ska fixa duschen har flytspacklat idag, imorgon ska han flyta fallet i duschhörnet. Så Marcus har varit och fixat förhöjningsringar till det. Även fläkt till duschen är beställt, en Pax 231 som är fuktstyrd. Vi har även införskaffat en handdukstork till duschen.

Efter alla möten idag gick vi och åt lunch på Gröna Stugan idag. Mycket gott!!! Tog lite bilder på maten, men har ingen sladd till kameran här så tyvärr inga bilder idag:-(

Idag har även betonghåltagaren varit där och gjort hål i väggen för att kunna komma in med ledningen till bergvärmen. Husväggen var så hård att NVS inte kom igenom med några av sina verktyg, så en speciell betonghåltagare fick kallas in.

Igår såpskurade jag Tyras golv, så det är redo att möbleras 🙂
Till helgen blir det nog en tur till IKEA för att införskaffa lite förvaringsmöbler samt skåp under handfatet. Hade tänk oss Flåren🙂
Vad tycker ni???
 Natti natti!
/Anna & Marcus