Lantliv till helgen!!

I helgen ska vi sova i vårt hus, det ska bli sååååååå skönt! Tur vi har Marcus mamma nära och kan låna duschen. Ska bli riktigt skönt att bara andas Ekenäsluft hela helgen 🙂

Idag har jag inte hunnit så mycket, organiserat om alla flyttkartonger på bottenplan så att man kommer in i gästrummet och sprayat ett element.
Marcus han är flitig och har hunnit desto mer, börjat måla med silikatfärg i källaren och röjt rejält i trädgården med nya röjsågen – vad vore livet utan roliga maskiner 😉
Klinkerskillen, så får han heta helt enkelt, kom i em och spacklade fallet i duschen.

Imorgon är det bankbesök igen, nu är ju lägenhetsaffären klar så lånen kan regleras lite. Sen på em kommer en kille från Kalmarsunds Mur & Fasad och tittar på vår skorsten som måste åtgärdas.
Nu bara längtar jag efter att röja undan i helgen och göra huset lite mer beboligt och ombonat!! Sånt som jag kan och känner till.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Här kommer lite bilder från dagen. Rummet jag röjt ut är det blivande gästrummet. Är så sugen på att packa upp Hemnes dagbädd och göra fint där. Trädgården känns nu också så mycket luftigare där Marcus gått fram med röjsågen!!