Jag kan ju visst skruva ;-)

Jag har aldrig varit rädd för att ta i och göra saker själv, men efter att jag varit sjuk och haft väldig värk har jag blivit osäker och inte heller säker på handen. Så då har jag med varm hand överlämnat allt sådant åt min käre sambo. Men det funkar liksom inte nu när vi har hus.  Han har ju liksom en himla massa annat att göra än att skruva upp saker som jag vill ha, typ lite små hyllor, tavlor och annat ”piff” 😉

Så, visst kan jag skruva! Igår kände jag för att ”boa” till det lite hemma. Så lite hyllor med ”finsaker” på skruvades upp och så skapade jag ett stilleben med en tavelram och ett hjärta.
Tavelramen har jag köpt på Stadsmissionen, slipat och spraymålat, sen slipat lite igen för att få lite ”Chabby chic-look” på den.

Och, ikväll kan vi DUSCHA i vår dusch, härligt!!! Det blir nog allt Tyra som får ta premiärduschen efter dansträningen ikväll 🙂

Lägger även till lite bilder från vår promenad häromdagen, visst bor vi fint;-)
Ni har väl hört Marie Fredrikssons låt: ”Jag vill ha ett hus vid havet…”

Ha en härlig dag!!
Kram,
Anna