Fullkomligt kaos, eller ;-)

Har ni hört låten”Ett fullkomligt kaos” med Bo Kaspers Okester? Om inte, lyssna på den!!
Något i den stilen känns det som nu iaf. Vi pendlar mellan tre ”hem”.  Då är det svårt att veta var man riktigt hör hemma och känna sig hemma. Det stället vi vill vara på är inte riktigt beboligt än, men SNART så!!! Livet i det ljuva Ekenäs hägrar för lilla familjen Wahlstam/Jaensson 🙂

I lördags gick flyttlasset från lägenheten. Jag som trodde att läget var under kontroll kände att allt bara var ett fullständigt kaos! Man har betydligt mer saker än man tror och man tror att man rensat och packat så väl. Men som jag sagt innan så just när man tror att man har packat sista lådan är det nästan 10 lådor kvar.
Men,  vilken fantastik hjälp från släkt och vänner som gjorde att flytten gick så smidigt ändå!!! STORT TACK till alla!!!
Med fantastisk bärhjälp, mat serverad, kaffe klart så gick allt på en dag !
Men nu finns i stort sett alla våra tillhörigheter i Ekenäs, förutom vissa förnödenheter som vi behöver i vårt temporära hem. Vilket vi är väldigt tacksamma för att vi får låna.

Igår var vi  lediga, Marcus och jag.  Marcus fortsätter röja i källaren. Han har brutit loss nedersta raden kakel i badrummet då det blivit förstört när de bröt upp golvet.
Jag har röjt i Tyras rum och målat element. Men min omtänksamme sambo vill inte att jag gör det , han tyckte det var bättre han gjorde det med en riktig mask som han har. Så efter det har jag röjt lite i trädgården. Det finns vääääldigt gott om ginst, och den är som bekant gul, vilken INTE är en av mina favvofärger precis. Har även hunnit med att prata med två grannar som tycker att det är jättekul att det händer lite grejer med huset.

Vi har även hunnit med att hämta en del av all klinkers som vi beställt, samt primer, fix och fog.
Kvällen avslutades med att tömma kyl och frys i lägenheten samt bättra på med färg på de ställen vi haft saker uppsatta. OCH sopa av vind och källarförråd! Pust!!! När vi kom ”hem” straxt efter åtta var Tyra så trött att hon bara grät. Stackars lilla barn!!! Imorgon blir det absolut en lugnare dag, det behöver hon.
MEN hon har haft en kompis med sig hem idag för första gången, de har lekt och haft skoj 🙂

Var bara tvungen att ta lite kort på den tomma lägenheten, lite nostalgi. Vårt hus kommer toppa den med råge, det lovar jag 😉 Vitt, vitt och så lite vitt till!! Tack söte far som målat hela huset åt oss!!!
I övrigt visar bilderna våra klinkers, rör till toastol i källaren (snacka om skitkul, hahahahahaha), stök i Tyras rum, nysprayade element och lite andra källarbilder.

/Anna

PS: Snacka om flyt också, vi (eller Marcus som är helt fenomenal på att fixa och få till allting) har fått tag på en hantverkare som kan lägga klinkerns i duschen, vilket  innebär att vi förhoppningsvis kan flytta in i VÅRT hus till helgen!!!! Jabadabadooooooooo 🙂 DS.