En tvättstuga tar form

Att få ordning på en hel källare på 60 m2 tar sin lilla tid. Det krävs mycket hårt arbete och en hel del manskraft. Ja, kvinnokraft också för all del, men än så länge håller jag mig mest ”ovan” jord 😉 Dock brukar jag tvättmaskinen nästan dygnet runt just nu för att beta av den gigantiska tvätthög vi samlat på oss – det blir en del under en vecka då man renoverar.

I helgen har det murats och målats i källaren. Nu är torkrummet färdigmålat. Snickarrummet är målat en gång och skall målas en gång till. Så nu kan ”klinkerskillen”  fortsätta sitt arbete. När de två utrymmena är klara återstår ”hallen” i källaren samt blivande pysselrum och öl- och matkällare.
När det sen är klart kan vi börja få ner saker i källaren och få mer ordning på vår boendeyta. Tänk er själva att ni skulle få plats med alla era ägodelar, inklusive allt ni har i era förråd på den yta ni bor på… Japp, det blir lite trångt. Men det kommer bli bra! 🙂

I fredags var vi på IKEA och inhandlade inredning till tvättstugan, skåpsstommar med lådor, diskho, blandare, luckor, handtag och bänkskiva. Det blir vita luckor och mörkgrå stenmönstrad bänkskiva.

I lördags kom svärmor och Marcus moster Ina och hjälpte mig att piffa till det här. Så nu kan vi sitta i soffan och mysa, en stund på kvällen innan vi däckar i säng 😉
Svärmor och jag skruvade också ihop Hemnes dagbädd. Ska bara hitta lite kuddfodral och överkast att göra den fin med. Men först ska madrasserna ”ligga” till sig 72 timmar eftersom de är nya.

I lördags kom även Syllan och hade med sig god mat och fika!!! Tack så mycket för det 🙂

Igår var Tyra hängig, känt sig lite febrig och så. Så idag är Marcus hemma med henne.
Hoppas hon e piggare imorgon!

Det var allt från arbetslägret i helgen 😉
Kram,
Anna

2 thoughts on “En tvättstuga tar form

 1. Sofia Rosenqvist

  Hej Gullenos!
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  TACK för en fin myskväll me dig å systra din.
  Och för min fina present,den kommer att bli såå
  fin när rummet blir klart!!
  Huset ser verkligen fint ut Anna,ni har kommit långt
  ser det ut som……en bit på vägen.
  Snart kommer vi;)
  PUSSÅKRAM FIA
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

  • Tack själv söta du!!!
   Jo, det är ett jättemysigt hus. En hel del att göra men vi kommer få det som vi önskar!!!
   Ni är så välkomna att kika förbi närhelst ni har tid!! Får se till att få till en bjudning sen framöver 😉
   Puss & Kram!!!!

Comments are closed.