Det är de små små detaljerna som gör det… ;-)

Att jag är en sucker för detaljer har nog ingen tagit miste på vid det här laget 😉
Igår var jag på Cityorientering med min kära syster och en väninna. Vi hade en mysig kväll på stan då vi gick runt i åtta olika butiker och orienterade. Japp, orientering precis på vår nivå som väl inte var världsbäst på det i skolan. Idag finns det GPS så nu går vi inte vilse längre 😉

Jag tog det hela liksom ett steg längre än att vänta på en sten i skogen, som en del andra *blink*, mig satte de att orientera på skolgården eftersom jag helt enkelt var ganska så kass på att hitta i skogen!!

Nog om våra orienteringskunskaper!!
I en del butiker stannade vi bara för att stämpla, men i andra dröjde vi oss kvar. som Topiary, denna underbara butik här i Kalmar med en affärsinnehavare som är så himla gullig!! Gå dit ni som inte varit där än, det är väl värt sitt besök.
Igår när vi var där kompletterade jag lite till vår Green Gate samling, och så fick jag på köpet de ljuvligaste av servetter!
Häromdagen kom även ett paket från Sofias Hus med de fina burkarna i Mynte-serien från IB Laursen. Jag har även den mellersta, i en kartong, nånstans…

OCH, titta på vår tvättstuga!!! Jippie vad kul det ska bli att tvätta och stryka där. Men även där ska ju lite detaljer till för att
mysa till det lite 😉
Men han har gjort ett fantastiskt jobb sambon, otroligt duktig!!!

Nu har jag tagit semester resten av veckan, vad ska ni hitta på till helgen gott folk?
Kram,
Anna