Bokat och rensat

Bokat och rensat!

Nu är takomläggning bokad till i början av november, det är  G-Kå Bygg som skall sköta om detta. Innan dess kommer Calmarsunds Mur & Fasad och gör om vår skorsten.
När det är gjort har vi fixat ganska många stora bitar!!

Ikväll är Sten-Erik här och hjälper till att mura upp ojämnheter i gamla pannrummet. Det kommer att bli ”snickar och fixarrum” sen. Marcus målar och städar upp där nere.

Jag har tillagat en god kycklinglasagne, hittade ett gott recept på ”Koka-ihop”, men adderade lite till receptet för att få en extra twist!
Naturligtvis har jag tvättat! Sorterat tvätt i stora lass, hjälp vart ska allt ta vägen??? Vet ni förresten att det är belysning i vår tvättmaskin, snacka om superdupernajs!!!
Sen har jag rensat upp i allmänhet. Tyras kläder har även tagit plats där de ska, nämligen i garderoben!! Ska visa bild när det är heeeeelt klart sen 🙂

Har jag förresten berättat att våra vänner har fått en liten bebis, kom i måndags!!! Vilken lycka!!!! På söndag ska vi få se det lilla underverket 🙂

När det kommer till garderobsfrågan i vårt sovrum funderar vi på de här två: Pax Birkeland Garderob samt Birkeland klädsåp och en Hemnes Byrå med 8 lådor från det blågula varuhuset inne i staun. Tyra har fått Billy bokhyllan med vitrindel i sitt rum och hon blev så lycklig så!!

Hörs på måndag igen, för det är ont om internet här på landet ett litet tag till 😉
På lördag kommer Marcus farmor och bjuder på flyttgröt, så trevligt!!
Vad är planerna för helgen för er då?

Trevlig helg!!

Kram,
Anna

2 thoughts on “Bokat och rensat

 1. Mattias med familj

  Välkomna till Ekenäs
  Kul med en 6 årig tjej till här , Alicia är nyfiken på vem som har flyttat in …försökte adda på facebook …Vi får ses ngn dag när ni har kommit i ordning..

  • Tackar!!! 🙂
   Vi trivs riktigt bra!! Men lite kaos med tanke på att vi helrenoverar huset 🙂
   Ni är så välkomna att kika förbi, är bara jättekul! Tror att vi har träffat Alicia förut, vi gick på samma babyrytmik som jag förstått det.
   Ska kolla FB, har inte varit inne på ett tag och så kanske jag inte visste vem du var, men då vet jag nu ju 🙂
   Kul att du hörde av dig!!
   Vi hörs!
   /Anna

Comments are closed.