Tips och idéer emottages gärna!

Kom på en bra sak!! När vi sedan fått vårt hus och lägger upp lite INNAN-bilder, kom gärna med tips på förändringar man kan göra, kan ju finnas något som vi inte har tänkt på 😉

Här är två exempel jag såg på en blogg som jag tycker är himla mysiga. Den med bänken kanske i köket eller i den nya hallen? Trappen som växer nedåt tycker jag är riktigt härlig, vad tycker ni?

2 comments on “Tips och idéer emottages gärna!

  1. Jag tycker att båda grejerna är jättefina! Precis en sån där fönsterbänk har jag alltid velat ha, som man kan sitta uppkrupen i med en tékopp och titta ut… Och på den där trappan kan man ha pumpor på hösten, lyktor på vintern och massa blomkrukor på sommarhalvåret!

  2. Galet snyggt på båda bilderna! Precis så som jag skulle vilja ha det. Inbjudande och mysigt!!