Going lantlig!!

Ska man flytta ut på landet är det lika bra man gör det rejält tycker jag! Här spar vi inte på krutet utan kör hela vägen ut.
För att min “lantlollaroll” skall fullbordas bör man ha en “Saftmaja” i sitt hem tycker jag. Denna vecka har de specialerbjudande på en sådan på Coop här i Kalmar.
Jag var och norpade en av de få som var kvar där idag.
Så nu är jag stolt ägarinna till den här pjäsen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcus gillar verktyg, jag gillar köksredskap och ALLT annat som hör ett kök till för den delen. Eller ja, ALLT som har med hemmet och inredning att göra kan man säga 😉

Sen har vi även utökat dotterns garderob lite idag, det är inte mycket som passar där längre då hon vuxit sig så lång under sommaren!
Eftersom Lindex hade så bra erbjudande, vi fick 25% på valfri vara då man bara skickade ett SMS, så var vi där och inhandlade följande:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny kjol och ny kofta ur höstens kollektion och ett par nya hårband som de reade för 10:-/st!!!
Ehhh, hav lite överseende med den något stökiga bakgrunden, det blir så när man håller på och flyttar… 😉

Naturligtvis har vi också tänkt på säkerheten! Ska man åka bussen till skolan varje dag är det ju bra om busschaffisen ser en i höstmörkret sen.
Såååå, då har vi besökt det stora blå/gula varuhuset IKEA för att inhandla en reflexväst. Som Familymedlem betalar man 19 svenska kronor för denna säkerhetsåtgärd!
Säga vad man vill om IKEA och allt som blåser därom just nu, bra priser det har de då minsann. När flickorna, Tyra hade sin kusin med sig idag, skulle in på leklandet medans jag
handlade kunde man välja att betala strumporna eller skänka den pengen till Rädda Barnen istället. Så vi har även gjort en god gärning idag 🙂
Nog ska hon synas i den här:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en fortsatt härlig fredag allesammans!
Nu ska jag ta mina flickor, har mina två systerdöttrar här oxå, och åka och handla lite saknade ingredienser till Jamie Oliwers brownie!!

/Anna 🙂

One thought on “Going lantlig!!

  1. Jag har också en saftmaja! De är superbra! Jag ärvde min av morfar när han gick bort. Har kokat mycket saft i den.
    Jag behöver också göra en shoppingrunda inför hösten. Särskilt nu när hösten verkar vara på intåg.
    Hoppas ni har det bra i Ekenäs. Kram kram.

Comments are closed.