Ett underbart härligt flyttkaos!!! ;-)

Notera nu noga ironin i det uttalandet! Jag gillar inte kaos, så jag försöker ha ett organiserat sådant. Dessutom lägg därtill kontrollbehov – jag vill gärna packa lådorna (…hrmmm själv) så jag vet vad som finns i var och en.
Inte lätt jag vet, men sån e jag! Nåväl, en bra bit på väg är vi nu iaf. På “allmän begäran” kommer lite bilder på vårt “mysiga/välordnade” hem just nu, håll tillgodo 😉

Idag var det även den första dagen för Tyra i sn nya Förskoleklass. Väldigt pirrigt naturligtvis, men det gick bra till slut. Till en början håll hon hårt i mig, men som sagt sen kunde vi gå. Det är mycket spännande som händer på en gång nu, flytt, ny skola, nya kompisar… Klart man är lite nervös då. Imorse vaknade hon 03.48 och kom in till oss, och låg då som ett plåster på mig. Lite sömnigt är det allt nu, men då får man ta och hitta på något, som typ BAKA 🙂 så vaknar man till liv igen 😉

Ha en härlig fortsatt bra dag!

/Anna