Försäkrat oss…

Idag har vi haft en försäkringsmäklare här, generalagent för Trygg-Hansa där vi har alla våra försäkringar. Så nu har vi försäkrat huset så att vi vet att det är klart när vi flyttar in!
Aldrig igen skall jag gå oförsäkrad genom något i livet, så gott det går att försäkra sig iaf. Eftersom jag själv inte hade sjukförsäkring när jag blev sjuk råder jag ALLA som inte har det att försöka göra det.
Men det kan vara svårt för man måste vara frisk som en nötkärna, nästan aldrig nyst i stort sett! Därför har jag sett till att försäkra Tyra ordentligt.

Så det är ett steg  närmare husboendet…
Man går ju här och väntar nu onekligen. En sommar till här i lägenheten, instängt som tusan, men det går för man vet att ljuvliga tider stundar!!!
Sen har vi även sålt vårt balkongmöblemang, så snart är det tomt där 😉 Ha, ha, ja en tom balkong i sommar blir ju kul. Fast vi sitter ju knappast aldrig där ändå.
Faktiskt så var det vår granne i trappuppgången som frågade om hon fick köpa det. Själv hade jag inte tänkt på det innan, men vad ska vi ha de möblerna till – så bättre kunde det ju faktiskt inte bli!

Förra veckan var vi på Gotland på semester, en helt ljuvlig vecka och Gotland visade alla sina vackraste sidor för oss. Vi utforskade Gotland från norr till söder – ett underbart landskap!!
Åk dit ni som inte än har varit där!!

 

2 thoughts on “Försäkrat oss…

 1. Christian Andersson

  Hej på er!

  Grattis till såld lägenhet! Kul att ni nu får börja fixa med ert nya boende. Min jobbarkompis blir er nya granne förresten, han bor snett mitt emot er.

  Bergvärme blir kanon! Vår har de precis borrat, 140m.
  Vårt bygge fortskrider som tänkt, men nu vill man bara flytta in, varmt som det är i vår lgh!

  Hoppas allt är bra!

 2. Anna

  Hej!!

  Tack för det 🙂 Jo, det var nog toppnotering i föreningen så det var kul!!!
  Nu väntar vi mest på att inflyttningen ska närma sig. Marcus är nu på Bauhaus och införskaffar lite nya verktyg, verktygsfetischist (stavas det så?!???) som han är 😉
  Spännande med ert hus, snart får ni väl oxå börja rensa och packa kan jag tro 🙂 Lycka Till!!
  Hälsa så gott och ha det så bra!

Comments are closed.